Suroviny korpus:
Suroviny Cheesecake:
Postup korpus:
Do misky dáme pomleté sušienky a spolu s maslom dôkladne premiešame. Následne vysypeme do formy na pečenie a dôkladne utlačíme. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 °C na 8-10 minút. Po upečení vytiahneme a necháme vychladnúť.
Postup cheesecake:
Do veľkej misy dáme smotanový syr prírodný a smotanový syr s tvarohom, pridáme cukor, med, kôru z jedného citróna a pomocou metličkového mixéra rozmixujeme. Vanilkový lusk prekrojíme pozdĺžne na polovicu, vyškrabeme vnútro, ktoré pridáme do krému. Pridáme vajcia a múku a opäť premixujeme mixérom, kým sa hmota nespojí a nezostane jemne nadýchaná. Hmotu vylejeme na vychladnutý karamelový korpus. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 180 °C na 40-45 minút. Keď vyberieme cheesecake z rúry zatrasieme ním, v strede by sa mal stále triasť, po vychladnutí pekne stuhne. Servírujeme s čerstvým bobuľovitým ovocím, preliaty sirupom z agáve.
Ak sa chcete dozvedieť, čo nové pribudlo v Bánoveckej knižnici, prihláste sa na odber newslettrov. Môžete sa tešiť na nové podcasty, recepty a inšpirácie. Vidíme sa v knižnici.
MILSY a.s. Všetky práva vyhradené © 2023